Plockfat med basilikadipp

Du behöver Gör så här 1 Basilikadipp: 2 Rör ihop 1 burk kesella med 1 deciliter hackad, färsk basilika, salt och nymalen svartpeppar, rör om...


0 portioner

Du behöver

Gör så här

1
Basilikadipp:

2
Rör ihop 1 burk kesella med 1 deciliter hackad, färsk basilika, salt och nymalen svartpeppar, rör om och droppa lite olivolja på ytan. Duka upp härliga delikatesser på en skärbräda som alla kan äta av medan lammet tillagas.

3
Förslag på trevligt plock:

4
Rädisor, lättkokt eller rå grön sparris att dippa, en hel salami att skära av, kuber av smakrik, lagrad ost, en skål med oliver. Baguette att bryta bitar av är också gott till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top