Jordgubbar med tre dippar

Du behöver 3 liter jordgubbar LIMEDIPP 3 limefrukter 1 msk muscovadosocker 3 dl naturell yoghurt MYNTADIPP 1 kruka mynta 3 dl grekisk yoghurt LIKÖRDIPP 1...


8 portioner

Du behöver

  • 3 liter jordgubbar
  • LIMEDIPP
  • 3 limefrukter
  • 1 msk muscovadosocker
  • 3 dl naturell yoghurt
  • MYNTADIPP
  • 1 kruka mynta
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • LIKÖRDIPP
  • 1 dl citronlikör
  • 2 dl stark citronsaft

Gör så här

1
1. Skölj och rensa jordgubbarna.

2

3
2. Riv limen på rivjärnets finaste sida. Blanda med socker och yoghurt. Pressa i limejuicen från en av frukterna.

4

5
3. Hacka myntan fint. Blanda med yoghurt.

6

7
4. Blanda likör och saft eller ta enbart saft om du föredrar.

8

9
5. Servera jordgubbarna och dippen.


Kommentar:
188 KCAL PER PORTION
E% 7 proc protein, 26 proc fett, 57 proc kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top