Coleslaw

Du behöver 500 g vitkål 2 msk majonnäs 1 msk crème fraîche 1 tsk dijonsenap salt peppar Gör så här Strimla vitkålen fint, använd osthyvel...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g vitkål
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraîche
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • peppar

Gör så här

Strimla vitkålen fint, använd osthyvel eller mandolin. Bland med majonnäs, creme fraiche och senap. Salta och peppra med svartpepparkvarn.


Kommentar:
Rör gärna i lite gräslök om du vill.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top