Mörk senapssås till krabba

Du behöver 1/2 dl dijonsenap (kan blandas med vanlig svensk senap) 1/2 dl HP-sås 1/2 dl farinsocker 1/2 dl matolja hackad dill Gör så här...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1/2 dl dijonsenap (kan blandas med vanlig svensk senap)
  • 1/2 dl HP-sås
  • 1/2 dl farinsocker
  • 1/2 dl matolja
  • hackad dill

Gör så här

Rör ihop 1/2 dl dijonsenap (eller byt hälften mot vanlig svensk senap) med 1/2 dl HP-sås och 1/2 dl farinsocker. Tillsätt 1/2 dl matolja under omrörning. Salta lite och rör ner hackad dill. Låt stå och mogna minst 2 timmar.


Kommentar:
Passar framför allt till krabba. Recept från Fredrik Eriksson och Petter Danielsson vid Långbro Värdshus.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top