Paprikadip

Du behöver 2 rostade röda paprikor 2 tsk dijonsenap 1 vitlöksklyfta 1 dl creme fraiche salt peppar Gör så här Mixa 2 rostade och skalade...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 rostade röda paprikor
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl creme fraiche
  • salt
  • peppar

Gör så här

Mixa 2 rostade och skalade röda paprikor med 2 tsk dijonsenap, 1 pressad vitlöksklyfta och 1 dl creme fraiche. Salta och peppra.


Kommentar:
Passar till de flesta skaldjur

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top