Rom-och gräslökssås

Du behöver 1 dl majonnäs 4 msk creme fraiche 1 msk citronsaft 1/2 dl finskuren gräslök salt peppar Gör så här 1 Blanda 1 dl...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl majonnäs
  • 4 msk creme fraiche
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 dl finskuren gräslök
  • salt
  • peppar

Gör så här

1
Blanda 1 dl majonnäs med 4 msk creme fraiche, 1 msk citronsaft,

2
2 msk rom och 1/2 dl finskuren gräslök. Salta och peppra.


Kommentar:
Passar till de flesta skaldjur. Recept från Fredrik Eriksson och Petter Danielsson vid Långbro Värdshus.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top