Du behöver
- 6 platter gelatin
- 1/2 dl kokande vatten
- 3 ägg
- 6 msk Sukrin/SukrinMelis
- 3 dl grädde
- 1 apelsin, saft och rivet skal
Gör så här
1
******
2
Lägg gelatinplattorna i vatten i ca 5 minuter.
3
Vispa ägg och Sukrin till äggblandningen.
4
Vispa grädden tjock. Blanda äggblandingen och grädden försiktigt.
5
6
Skala en noggrant tvättad apelsin, dela den i två och pressa ut saften.
7
8
Kläm vattnet ut ur gelatinet, och smält plattorna genom att hälla över 1/2 dl kokande vatten.
9
Rör det upplösta gelatinet, apelsinsaft och det rivna apelsinskalet försiktigt in i grädd- och äggblandningen.
10
Häll blandingen över i serveringsskålar eller portionsskålar.
11
12
Kyl ett par timmar före serveringen så att fromagen stelnar. Garnera med apelsinskivor eller rivet apelsinskal.