Du behöver
- Ingredienser
- 5 äggvitor
- 5-6 msk Sukrin
- 1 tsk vaniljpulver
- 20 g kokos
- 5 plattor gelatin
- Glasyr:
- 2 äggvitor
- 2-3 msk SukrinMelis
- ca 15 g kakao
- 2 plattor gelatin
- 10 g kokos (garnering
- =============
- Vispa äggvitorna med Sukrin, och blanda i vaniljpulver och kokos.
- Lägg gelatinplattorna i lite kallt vatten i ca 5 minuter. Pressa ut vattnet och häll över 1 dl kokande vatten.
- Häll över i äggblandningen långsamt under intensivt vispande.
- Häll massan över i en önskad form och sett i kylskåpet.
- Glasyr:
- Vispa äggvitorna med SukrinMelis och blanda i kakao och gelatin på samma sätt som med själva kakan. Häll glasyren över kakan och strö över kokos. Sätt in i kylskåpet i ca 10 minuter för att glasyren ska stelna lite för kakan kan njutas.