Oliv- och citronsill

Du behöver 3 sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk) 20 grovt skivade kalamataoliver utan kärna 1 citron Persilja Gör så här...

Tillagningstid: 5 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 3 sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk)
  • 20 grovt skivade kalamataoliver utan kärna
  • 1 citron
  • Persilja

Gör så här

1
Skär upp tre sillfiléer i bitar. Varva sillen i en burk eller ett glas med 20 grovt skivade kalamataoliver utan kärna, det strimlade eller rivna yttersta skalet av en citron (använd helst ett

2
zestjärn) och 1/2 skivad rödlök. Pressa i 1 msk citronsaft, fyll upp med sillspad. Garnera med en persiljekvist.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top