Vinäger med egna kryddor

Du behöver 1 flaska enkel vinäger några kvistar färska örtkryddor Gör så här 1 1. Ta bort blad eller bitar av kryddan som inte ser...


0 portioner

Du behöver

  • 1 flaska enkel vinäger
  • några kvistar färska örtkryddor

Gör så här

1
1. Ta bort blad eller bitar av kryddan som inte ser fräscha ut. Skölj ordentligt för att få bort eventuella jordrester.

2
2. Värm helst en del av vinägern (den ska inte koka), och häll över kryddorna. Låt svalna och häll på resterande vinäger. Bra för att förhindra att det börjar växa bakterier.

3
3. Låt stå ett par veckor i rumstemperatur, dock ej i direkt solljus. Skaka den en gång om dagen.


Kommentar:
Ett smakrikt och vackert sätt att spara sina kryddor på.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top