Chokladbräck

Du behöver 200 g mjölkchoklad 150 g nötter och torkad frukt att strö över, t ex hasselnötter, pistagenötter, pekannötter och aprikoser Gör så här 1...

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 200 g mjölkchoklad
  • 150 g nötter och torkad frukt att strö över, t ex hasselnötter, pistagenötter, pekannötter och aprikoser

Gör så här

1
Smält chokladen försiktigt i mikron eller över vattenbad.

2
Bred ut chokladen på en bricka klädd med bakplåtspapper.

3
Strö över nötter och torkad frukt och låt stelna i kylen. Förvara därefter i en tättslutande burk i kylen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top