Sparriskyckling på risbädd

Du behöver Kronfågel kycklinglårfiléer, 450 g 16 gröna sparris 1 tsk soja 1 tsk paprikapulver 2 dl crème fraiche Salt och peppar 1 citron Gör...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • Kronfågel kycklinglårfiléer, 450 g
  • 16 gröna sparris
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt och peppar
  • 1 citron

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225°C. Krydda lårfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Rulla in två sparrisar i varje kycklinglårfilé och lägg på smort ugnsfast fat. Pensla med soja. Stek i ugn ca 15 minuter. Rör samman såsen av crème fraich och 2 msk citronsaft och lite rivet citronskal. Servera kycklingen på en bädd av ris.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top