Risrand

Du behöver 4 dl ris kokt, kall 1 st rödlök finhackad dill finhackad 3 msk gräddfil saft från citron herbamare (örtkrydda) Gör så här Blanda...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 dl ris kokt, kall
  • 1 st rödlök finhackad
  • dill finhackad
  • 3 msk gräddfil
  • saft från citron
  • herbamare (örtkrydda)

Gör så här

Blanda ris, lök, dill och gräddfil. Smaka av med citron och örtkrydda. Klä en avlång form med plastfolie och tryck ner riset. Stjälp sedan upp riset på fat.


Kommentar:
Klicka på länkarna för fler vegetariska julfrestelser!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top