Äggsallad på macka

Du behöver 2 kokta ägg 1 msk kesella 10 % 2 msk hackad purjolök, gräslök eller rödlök 1 tsk fransk senap salt och peppar 30...


1 portion

Du behöver

  • 2 kokta ägg
  • 1 msk kesella 10 %
  • 2 msk hackad purjolök, gräslök eller rödlök
  • 1 tsk fransk senap
  • salt och peppar
  • 30 g valfritt grovt knäckebröd (2–3 skivor) eller 40 g mjukt fullkornsbröd (ca 1 skiva)
  • 1 tomat, morot eller valfri grönsak
  • te eller kaffe

Gör så här

Hacka äggen och blanda med kesella och lök. Smaksätt med lite senap, salt och peppar. Fördela på knäckebröd och ät en valfri grönsak till.


Kommentar:
300 KCAL PER PORTION
E% 25 procent protein, 40 procent fett, 35 procent kolhydrater

FOTO: THINKSTOCK

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top