Läsar-recept

Fiskgryta

Du behöver fiskblock Sej ! purjolök 1 burk krossade tomater liten skvätt vinäger lite socker dill 2dl grädde salt vitpeppar ris Gör så här Ta...

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner

Du behöver

  • fiskblock Sej
  • ! purjolök
  • 1 burk krossade tomater
  • liten skvätt vinäger
  • lite socker
  • dill
  • 2dl grädde
  • salt
  • vitpeppar
  • ris

Gör så här

Ta en stor gryta och lägg i en stor klick smör , skär och rensa skölj purjolök väl sen fräs den i smöret , lägg på en msk vetemjöl och rör runt sen slå på krossade tomaterna på purjolöken och låt puttra medans du skär fiskblocket i skivor och sen lägg i det , låt den puttra tio min tills fisken klar och häll i vignäger ,socker , salt och peppar låt röras runt , slå på grädde och låt puttra medans kokar riset .

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top