Fiskpanna med sparris

Du behöver 500 g fiskfilé t ex torsk 0.5 st purjolök 5 dl Kelda sparrissoppa 200 g grön sparris fryst 1 tsk citronsaft 1 tsk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g fiskfilé t ex torsk
  • 0.5 st purjolök
  • 5 dl Kelda sparrissoppa
  • 200 g grön sparris fryst
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk färsk dragon hackad alt torkad dragon
  • 0.5 st citron rivet skal av
  • salt och peppar

Gör så här

1
Skär fisken i stora bitar. Skiva purjon, fräs den i smör i en panna med höga kanter i cirka 2 minuter.

2
Häll på soppan och tillsätt sparris samt lite saft av citron. Låt få ett uppkok. Sänk genast värmen och lägg i fisk och dragon. Låt sjuda i 3–4 minuter tills fisken är genomkokt.

3
Smaka av med salt och peppar. Strö över dragon och rivet skal av citron. Servera med kokt potatis.


Kommentar:
Näringsvärde: kcal 446, fett 14 g, kolhydrater 39 g, fibrer 6 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top