Salsa verde

Du behöver 6 sardellfiléer 3 dl plockad bladpersilja 3 dl färsk spenat 1 dl plockade basilikablad 1/2 dl valnötter 1/2 dl riven parmesan 3 dl...

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 6 sardellfiléer
  • 3 dl plockad bladpersilja
  • 3 dl färsk spenat
  • 1 dl plockade basilikablad
  • 1/2 dl valnötter
  • 1/2 dl riven parmesan
  • 3 dl olivolja

Gör så här

Blanda alla ingredienser utom olivoljan i en mixer. Tillsätt oljan undan för undan tills salsan blir slät.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top