Du behöver

  • 3 st morötter
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 500 g viltskav
  • olja att steka i
  • 0.5 st purjolök
  • 2 st röda paprikor
  • 6 st wraps tortilla
  • grönsallad

Gör så här

1
Skala och riv morötterna grovt. Blanda creme fraiche med majonnäs och pressad vitlök. Blanda såsen med morötterna.

2
Stek viltskav i lite olja och salta lätt.

3
Skiva purjolöken fint och skär paprikan i strimlor.

4
Varva viltskav, morotssallad, purjolök och paprika i fyra tortillabröd. Servera med grönsallad till.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 603, Fett 26 g, Kolhydrater 53 g, Fibrer 9 g