Raw food-paj med bär

Du behöver 125 g russin 200 g valnötter 4 avokador 1 banan 3 msk pressad citron 200 g blandade bär Gör så här 1 1...


0 portioner

Du behöver

  • 125 g russin
  • 200 g valnötter
  • 4 avokador
  • 1 banan
  • 3 msk pressad citron
  • 200 g blandade bär

Gör så här

1
1 Lägg russinen i blöt ca 15 min. Mixa russin och valnötter till en gryning massa. Tryck ut i en pajform. Låt stå kallt medan du gör fyllningen.

2
2 Mixa avokado och banan med citronsaft. Häll i fyllningen i pajskalet.

3
3 Toppa med bär.


Kommentar:
En raw food-paj avslutar vårbuffén. Den går snabbt att göra, innehåller inget vitt mjöl eller socker och är därför passande även för glutenintoleranta. Avokado innehåller bra fetter, dessutom är den rik på bland annat B6-vitamin, folsyra, kalium och A-vitamin.

339 kcal*
6 g protein, 25 g fett, 22 g kolhydrater
*=per portion

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top