Bärdessert med choklad och pecan

Du behöver 500 g bär 100 g mörk choklad 75 g pecannötter Gör så här 1 1. Tina bären om de är frysta. Gärna på...


4 portioner

Du behöver

  • 500 g bär
  • 100 g mörk choklad
  • 75 g pecannötter

Gör så här

1
1. Tina bären om de är frysta. Gärna på stort fat eller bricka så att de inte mosas ihop.

2
2. Hacka chokladen grovt eller dela den i mindre bitar.

3
3. Blanda bär, choklad och nötter.


Kommentar:
Glutenfri
Ta de bär du har, det blir extra gott med några olika sorter. Färska bär är förstås det allra bästa, men frysta duger fint.
Mörk choklad i moderata mängder är riktigt bra för oss. Liksom bär innehåller det rikligt med antioxidanter, vilket gör den här desserten till rena rama medicinen.
314 kcal
4 g protein
23 g fett
23 g kolhydrater
(per portion)

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top