Kycklingfilé med grillad paprika

Du behöver 2 förpackningar Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med grillad paprika 800 g potatis 4 endiver Rivet skal av en apelsin Olja till stekning Salt och...

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 förpackningar Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med grillad paprika
  • 800 g potatis
  • 4 endiver
  • Rivet skal av en apelsin
  • Olja till stekning
  • Salt och peppar
  • Tillbehör
  • Sallad
  • Apelsin till garnering

Gör så här

1
Dra av plasten och sätt in kycklingen i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Skrubba potatisen och skär i skivor. Lägg dem på bakpappersklädd långpanna, ringla över olja och blanda så alla ytor blir täckta med olja. Strö över flingsalt, nymald svartpeppar och apelsinskal. Sätt in i 225° C och stek i 12-15 min. Dela endiverna i fyra delar på längden. Pensla dem med olja och krydda med salt och peppar. Ta ut potatisen och lägg dem över, låt steka ytterligare 10-15 min.

2
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top