Kycklingfilé med proscuttio & salvia

Du behöver 2 förpackningar Kronfågel DELi Kycklinglårfilé med prosciutto & salvia Smör/olja till stekning 4 port quinoa tricolore 3 1/2 dl buljong 1 gul lök...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 förpackningar Kronfågel DELi Kycklinglårfilé med prosciutto & salvia
  • Smör/olja till stekning
  • 4 port quinoa tricolore
  • 3 1/2 dl buljong
  • 1 gul lök
  • 2- 3 msk hackade örter timjan/oregano
  • 4 klasar körsbärstomater

Gör så här

1
Dra av plasten och sätt in kycklingen i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Hacka löken och fräs tillsammans quinoa, tillsätt buljong och tillred enligt anvisning på förpackningen. När det kokat klart, vänd ner örtkryddorna. Baka tomaterna i en separat form bredvid kycklingen de sista 5-10 minuterna vid tillagningen. Passa noga. Servera kyckling, quinoa, bakade tomater och eventuellt en kall valfri sås till. Tips! Blanda ner 100 g fetaost i quinoablandningen!

2
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top