Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad

Du behöver förp. Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med grillad paprika 150 g grilloumi 1 stor påse blandsallad 125 g haricots verts 4 små nyskördade morötter 4...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • förp. Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med grillad paprika
  • 150 g grilloumi
  • 1 stor påse blandsallad
  • 125 g haricots verts
  • 4 små nyskördade morötter
  • 4 klasar körsbärstomater
  • 4 vinmarinerade kronärtskocksbottnar (burk)
  • 50 g rostade cashewnötter
  • Örtvinägrett
  • 2 msk vinäger valfri
  • 4 msk olja
  • 2 msk vatten
  • Salt och peppar
  • 2-3 msk hackat kryddgrönt (t ex basilika, timjan, oregano) eller det man har hemma

Gör så här

1
Ta av plasten på formarna och sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen. Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar. Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn tills de får fin färg. Lägg upp salladen på 4 tallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter. Blanda ner kryddgröna i dressingen och häll över salladen. Serveras med paprikakyckling.

2
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top