Du behöver
- förp. Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med grillad paprika
- 150 g grilloumi
- 1 stor påse blandsallad
- 125 g haricots verts
- 4 små nyskördade morötter
- 4 klasar körsbärstomater
- 4 vinmarinerade kronärtskocksbottnar (burk)
- 50 g rostade cashewnötter
- Örtvinägrett
- 2 msk vinäger valfri
- 4 msk olja
- 2 msk vatten
- Salt och peppar
- 2-3 msk hackat kryddgrönt (t ex basilika, timjan, oregano) eller det man har hemma
Gör så här
1
Ta av plasten på formarna och sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen. Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar. Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn tills de får fin färg. Lägg upp salladen på 4 tallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter. Blanda ner kryddgröna i dressingen och häll över salladen. Serveras med paprikakyckling.
2
Smaklig måltid!