Du behöver

  • 4 Kronfågel kycklingfiléer
  • 2 msk hickorykrydda
  • Bön- och mangosallad
  • 500 g späda färska spenatblad
  • 4 salladslökar, strimlade
  • 5 dl blandade, kokta bönor (200 g)
  • 1 mango, skalad och skuren i klyftor
  • Dressing
  • ½ dl rapsolja
  • 1 ½ tsk vitvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 tsk röd chili, finhackad
  • 1 tsk färsk koriander, finhackad

Gör så här

Fördela spenatblad, salladslök och bönor på ett stort fat. Toppa med mangoklyftor. Blanda samman ingredienserna till dressingen och droppa över före servering. Gnid in kycklingen med hickorykryddan. När du har en bra grillglöd, grilla kycklingen ca 6 minuter på varje sida. Servera kycklingen till salladen. Smaklig måltid !