Du behöver
- 900 g Kronfågel kycklinglår
- Kött & grill krydda
- 750 g delikatesspotatis eller sparrispotatis
- 2 msk olja
- 1/2 tsk gurkmeja
- Flingsalt och peppar
- 1 burk marinerade kronärtsskocksbottnar 290 g avrunnen vikt 180 g
- 150 g förvälld suger snap ärter
- 1 knippe rädisor
- 1 mindre påse ruccola
Gör så här
1
Krydda kycklinglåren med kött & grillkrydda runt om och lägg i en form. Stek i 225° C i ca 30 min eller tills de blir klara.
2
Skrubba potatisen, skär i skivor och lägg på bakpappersklädd långpanna.
3
Blanda olja med gurkmeja och ringla över potatisen. Blanda med händerna tills oljan täcker potatisens alla ytor. Strö över flingsalt och nymald svartpeppar. Stek i 200° C tills gyllengul färg och potatisen är genomstekt.
4
Blanda med kronärtsskocksbottnar, suger snaps, klyftade rädisor och sallad.
5
Tips! Blanda en klar valfri dressing och häll över salladen.
6
Smaklig måltid!