Du behöver
- 2 förp Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med riven Västerbottensost®‚ och soltorkade tomater
- Vårpotatissallad
- 800 g färskpotatis eller delikatesspotatis
- 3-4 msk olja valfri
- 2-3 msk vitvinsvinäger
- 2 msk dijonsenap
- 2 msk vatten
- Salt och peppar
- 1 knippe lätt förvälld grön sparris
- 1 liten, skivad gul lök
- 1 liten skivad rödlök
- Kryddgrönt
Gör så här
1
Tag av plastfilmen och sätt in formarna med kycklingfiléerna i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen. Skrubba potatisen och koka dem i lättsaltat vatten knappt klara. Blanda samman dressingen, smaka av med salt och peppar. Häll vattnet från potatisen, låt ånga av en stund och skiva dem grovt. Häll sedan över dressingen. Potatisen kan med fördel stå med dressing till nästa dag! Blanda i sparris och lök vid servering. Strö över kryddgrönt och servera de nystekta/grillade kycklingfiléerna till.
2
3
Smaklig måltid!