Du behöver
- 400 g Kronfågel kycklingfärs
- 10-12 polarkakor (ca 11 cm i diameter)
- Ketchup
- Smör till stekning
- Salt och peppar
- 1 tsk chilipeppar
- 1 tsk oregano
- 1/2 tsk mexikansk grillkrydda
- 10-12 champinjoner
- 1/2 ask körsbärstomater (125 g)
- 150-200 g riven ost
- Oregano
- Garnering:
- Ruccola
Gör så här
1
Bryn färsen grynig, krydda väl och låt svalna något. Stek klyftade champinjoner i ett par minuter, krydda med salt och peppar. Lägg polarkakorna på en bakpappersklädd plåt. Bred ett lager ketchup på varje bröd, fördela färs, champinjoner, klyftade tomater över. Strö över rikligt med ost och oregano. Sätt in pizzorna i 225°C i 12-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Garnera med ruccola.
2
3
Smaklig måltid!