Gratinerade Minipizzor

Du behöver 400 g Kronfågel kycklingfärs 10-12 polarkakor (ca 11 cm i diameter) Ketchup Smör till stekning Salt och peppar 1 tsk chilipeppar 1 tsk...

Tillagningstid: 25 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 400 g Kronfågel kycklingfärs
  • 10-12 polarkakor (ca 11 cm i diameter)
  • Ketchup
  • Smör till stekning
  • Salt och peppar
  • 1 tsk chilipeppar
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk mexikansk grillkrydda
  • 10-12 champinjoner
  • 1/2 ask körsbärstomater (125 g)
  • 150-200 g riven ost
  • Oregano
  • Garnering:
  • Ruccola

Gör så här

1
Bryn färsen grynig, krydda väl och låt svalna något. Stek klyftade champinjoner i ett par minuter, krydda med salt och peppar. Lägg polarkakorna på en bakpappersklädd plåt. Bred ett lager ketchup på varje bröd, fördela färs, champinjoner, klyftade tomater över. Strö över rikligt med ost och oregano. Sätt in pizzorna i 225°C i 12-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Garnera med ruccola.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top