Du behöver
- 500 g laxfilé utan skinn
- 2 msk senap
- 1 dl sesamfrön
- salt
- 1 påse (à 170 g) blandad sallad
- 16 små potatisar, nykokta
- 1 tråg (à 150 g) haricots verts, lättkokta
- 12 cocktailtomater
- 16 svarta oliver
- 2 kvistar bladpersilja, bladen
- Dressing
- 1/2 msk dijonsenap
- 1 msk vitvinsvinäger
- 3 msk olivolja
- salt
- peppar
Gör så här
1
Skär laxen i avlånga bitar. Pensla med dijonsenapen och vänd i sesamfrön med en nypa salt i.
2
Fördela salladsblad, delade
3
potatisar, haricots verts, halverade tomater, oliver och persilja i fyra djupa tallrikar. Vispa ihop ingredienserna till dressingen och ringla över salladen.
4
Stek laxbitarna runtom i medelhet panna med lite olja, någon minut på varje sida. Toppa salladen med laxen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
Näringsvärde: kcal 521, fett 26 g, kolhydrater 35 g, fibrer 7g