Du behöver
- 10 st rödbetor små
- 200 g sidfläsk rimmat, i bit
- 1 st kvist rosmarin de hackade bladen
- 160 g salladsblad t ex fransk blandning
- 300 g chèvre i 4 skivor
- 2 skiva surdegsbröd delade på mitten
- dressing
- 3 tsk dijonsenap
- 3 tsk honung
- 1.5 msk vitvinsvinäger
- 3 msk olivolja
- salt, nymalen svartpeppar nymalen svartpeppar
Gör så här
1
Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i saltat vatten. Skala och klyfta dem sedan.
2
Skär bort svålen från sidfläsket och tärna det, stek knaprigt och låt rosmarinen steka med mot slutet. Låt rinna av på hushållspapper.
3
Skölj salladen, och slunga den torr. Sätt ugnen på grill. Lägg chevreskivorna på brödskivorna och grilla till fin färg.
4
Vispa ihop ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar.
5
Vänd ihop salladsbladen med hälften av dressingen, lägg upp på fyra tallrikar. Lägg på klyftade rödbetor, grillad chevre och sidfläsk. Ringla resten av dressingen över.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows