Du behöver

  • 10 st rödbetor små
  • 200 g sidfläsk rimmat, i bit
  • 1 st kvist rosmarin de hackade bladen
  • 160 g salladsblad t ex fransk blandning
  • 300 g chèvre i 4 skivor
  • 2 skiva surdegsbröd delade på mitten
  • dressing
  • 3 tsk dijonsenap
  • 3 tsk honung
  • 1.5 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt, nymalen svartpeppar nymalen svartpeppar

Gör så här

1
Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i saltat vatten. Skala och klyfta dem sedan.

2
Skär bort svålen från sidfläsket och tärna det, stek knaprigt och låt rosmarinen steka med mot slutet. Låt rinna av på hushållspapper.

3
Skölj salladen, och slunga den torr. Sätt ugnen på grill. Lägg chevreskivorna på brödskivorna och grilla till fin färg.

4
Vispa ihop ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar.

5
Vänd ihop salladsbladen med hälften av dressingen, lägg upp på fyra tallrikar. Lägg på klyftade rödbetor, grillad chevre och sidfläsk. Ringla resten av dressingen över.

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows