Du behöver
- 4 portioner risnudlar (eller andra nudlar du föredrar)
- 1 msk matolja
- 100 g champinjoner eller annan svamp
- 2 salladslökar
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk sesamolja
- 1 msk soja
- 1 msk sambal oelek
- 100 g skalade edamamebönor
- 1/2 dl sesamfrön, rostade i torr panna
Gör så här
1
Koka nudlarna enligt anvisning på paketet. Skölj med kallt vatten, häll på matolja och ställ åt sidan.
2
Rensa svampen och skär i bitar. Hacka löken. Fräs svamp och lök i sesamolja.
3
Tillsätt nudlarna, soja och sambal oelek. Rör ordentligt så att kryddorna fördelas.
4
Låt bönorna fräsa med den sista minuten. Toppa med sesamfrön.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
Näringsvärde per portion: 404 kcal, 6 procent protein, 29 procent fett, 65 procent kolhydrater