Mousse på Plopp

Du behöver 180 g plopp eller annat chokladgodis 3 dl grädde Gör så här 1 Bryt chokladen i bitar och låt smälta helt i grädden...

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 180 g plopp eller annat chokladgodis
  • 3 dl grädde

Gör så här

1
Bryt chokladen i bitar och låt smälta helt i grädden i en kastrull på svag värme. Häll över i skål och ställ svalt över natten.

2
Vispa sedan krämen fluffig med elvisp. Spritsa upp på fat eller i glas. Aningen flingsalt på toppen gör det extra gott.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top