Pepparmixklubbor med tomatsallad

Du behöver 4 Kronfågel kycklingklubbor Paprikapulver och pepparmix 8 tomater (gärna både gula & röda) 1/2 röd pepparfrukt 1 knippa gräslök eller asiatisk gräslök med...

Tillagningstid: 35 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 4 Kronfågel kycklingklubbor
  • Paprikapulver och pepparmix
  • 8 tomater (gärna både gula & röda)
  • 1/2 röd pepparfrukt
  • 1 knippa gräslök eller asiatisk gräslök med smak av vitlök 225 g mozzarella (små)
  • 2-3 msk olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • Flingsalt och nymald svartpeppar
  • Tillbehör:
  • Grönsallad

Gör så här

1
Krydda kycklingklubborna väl med salt, paprikapulver och pepparmix och lägg på en bakpappersklädd plåt. Stek dem i 225° C i 30-35 min*. Skiva eller klyfta tomaterna och blanda med mozzarellan. Hacka pepparfrukten fint och strö över tillsammans med gräslök. Blanda olivolja och vinäger och häll över salladen. Strö flingsalt och mal svartpeppar över. Servera med de nystekta kycklingklubborna.

2

3
* Kolla klubborna med en sticka, köttsaften ska vara ofärgad/klar utan rosa inslag när de är färdiga.

4

5
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top