Du behöver
- 4 Kronfågel kycklingklubbor
- Paprikapulver och pepparmix
- 8 tomater (gärna både gula & röda)
- 1/2 röd pepparfrukt
- 1 knippa gräslök eller asiatisk gräslök med smak av vitlök 225 g mozzarella (små)
- 2-3 msk olivolja
- 2 msk vit balsamvinäger
- Flingsalt och nymald svartpeppar
- Tillbehör:
- Grönsallad
Gör så här
1
Krydda kycklingklubborna väl med salt, paprikapulver och pepparmix och lägg på en bakpappersklädd plåt. Stek dem i 225° C i 30-35 min*. Skiva eller klyfta tomaterna och blanda med mozzarellan. Hacka pepparfrukten fint och strö över tillsammans med gräslök. Blanda olivolja och vinäger och häll över salladen. Strö flingsalt och mal svartpeppar över. Servera med de nystekta kycklingklubborna.
2
3
* Kolla klubborna med en sticka, köttsaften ska vara ofärgad/klar utan rosa inslag när de är färdiga.
4
5
Smaklig måltid!