Du behöver
- 2 knippor rädisor
- 1 1/2 msk (raps)olja
- 1/2 msk ljus äppelvinäger
- 1/2 msk hett vatten
- 1/2 tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar
- 1 nypa strösocker
- 2 msk finklippt gräslök
- 400 g sill
- 1 kg potatis
Gör så här
1
Ta bort blast och rottrådar på rädisorna, skölj dem väl och grovskiva.
2
Blanda resten av ingredienserna i en burk med skruvlock, skaka samman dressingen och droppa den över rädisskivorna.
3
Servera till skrapad och persiljekokt färskpotatis med din favoritsenapssill. Knäckebröd ger bra fibertillskott och är härligt till.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
Näringsvärde
Kcal 600
Fett 25 g
Kolhydrater 75 g
Fibrer 8 g