Du behöver

  • 2 knippor rädisor
  • 1 1/2 msk (raps)olja
  • 1/2 msk ljus äppelvinäger
  • 1/2 msk hett vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 nypa strösocker
  • 2 msk finklippt gräslök
  • 400 g sill
  • 1 kg potatis

Gör så här

1
Ta bort blast och rottrådar på rädisorna, skölj dem väl och grovskiva.

2
Blanda resten av ingredienserna i en burk med skruvlock, skaka samman dressingen och droppa den över rädisskivorna.

3
Servera till skrapad och persilje­kokt färskpotatis med din favorit­senapssill. Knäckebröd ger bra fibertillskott och är härligt till.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 600
Fett 25 g
Kolhydrater 75 g
Fibrer 8 g

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows