Chiliaioli med dill

Du behöver 1 ägg 2 tsk dijonsenap 1 vitlöksklyfta 1 msk finhackad röd chili 2 dl rapsolja 1 dl hackad dill 1 tsk citronsaft salt...


0 portioner

Du behöver

  • 1 ägg
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk finhackad röd chili
  • 2 dl rapsolja
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk citronsaft
  • salt

Gör så här

Mixa ägg, dijonsenap, vitlök och chili med en stavmixer. Tillsätt matoljan droppvis under konstant mixning tills det binder till majonnäs. Rör ner dillen och smaka av med citronsaft och salt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top