Citronfärskost med krasse

Du behöver 200 g naturell färskost 1/2 dl olivolja 1 citron, saften och det yttersta rivna skalet salt och nymalen svartpeppar 1/2 ask krasse till...


0 portioner

Du behöver

  • 200 g naturell färskost
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 citron, saften och det yttersta rivna skalet
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1/2 ask krasse till garnering

Gör så här

Rör färskosten mjuk i en bunke. Blanda olivolja, citronsaft och -skal, salt och peppar. Varva färskost, citron- och olivoljeblandningen och krasse i en burk.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top