Löjromspotatisar med creme fraiche och gräslök

Du behöver 4 små potatisar (ca 3 cm långa) 2 msk creme fraiche 2 msk löjrom 1 msk gräslök, fint skuren dillvippor ½ msk färskpressad...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 små potatisar (ca 3 cm långa)
  • 2 msk creme fraiche
  • 2 msk löjrom
  • 1 msk gräslök, fint skuren
  • dillvippor
  • ½ msk färskpressad citronsaft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Koka potatisen med skal i saltat vatten. Låt svalna.

2
Dela potatisen på mitten, skär också bort en liten bit i botten, så den står stadigt. Toppa med creme fraiche och löjrom.

3
Avsluta med gräslök, dillvippor, två droppar citron på varje potatis, salt och svartpeppar.


Kommentar:
+ tid att svalna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top