Vitlökssmör

Du behöver 100 g smör 1 msk dijonsenap 1 msk sherryvinäger 2 vitlöksklyftor Gör så här Smält smöret och blanda med senap och vinäger. Riv...

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion

Du behöver

  • 100 g smör
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk sherryvinäger
  • 2 vitlöksklyftor

Gör så här

Smält smöret och blanda med senap och vinäger. Riv vitlöken på ett fint rivjärn och blanda ner i smöret. Låt svalna och förvara i kylskåp. Kom ihåg att röra om i smöret när det ska användas, vitlöken kan sjunka till botten.


Kommentar:
Detta recept kommer från krogen Bryggargatan. Den drivs av
Runar Larsen och Jon Oskar Arnason.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top