Örtsås med spenat

Du behöver ½ dl persilja 1 kruka basilika ½ kruka gräslök 1/2 vitlöksklyfta 1 näve små spenatblad 3 dl creme fraiche ½ dl majonnäs salt...

Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner

Du behöver

  • ½ dl persilja
  • 1 kruka basilika
  • ½ kruka gräslök
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 1 näve små spenatblad
  • 3 dl creme fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • salt efter smak

Gör så här

Hacka örter, gräslök, vitlök och spenat med vass kniv och stavmixa med hälften av creme fraichen. Rör i majonnäs och resten av creme fraichen med en gaffel. Smaka av med salt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top