Du behöver

  • 1 rulle kyld smördeg
  • 1/2 grillad kyckling
  • 200 g getost på rulle
  • ca 50 g färsk spenat
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 tsk hackad, färsk rosmarin
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • blandad sallad med olja
  • och balsamvinäger

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader. Plocka kycklingen i små bitar.

2
Smula ner getosten i en bunke och rör ihop med hälften av spenat och creme fraiche. Krydda med rosmarin, salt och peppar.

3
Rulla ut smördegen på en bakplåtspappersklädd plåt. Vik in kanterna och nagga degen väl.

4
Fördela spenatfyllningen på degen och strö över kycklingen. Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter tills den har fått fin färg. Servera med en blandad sallad.