Libabrödspizza

Du behöver 2 libabröd (får du inte tag i libabröd kan du använda tortilla) 120 g mozzarella 120 g fetaost 2 citroner, rivet skal från...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 libabröd (får du inte tag i libabröd kan du använda tortilla)
  • 120 g mozzarella
  • 120 g fetaost
  • 2 citroner, rivet skal från
  • 1 dl sesamfrön
  • 2 dl hackad persilja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader. Mixa samman mozzarella och fetaost.

2
Lägg ut libabröden på en papprad plåt och fördela hälften av ostblandningen över bröden. Toppa med rivet citronskal, sesamfrön och hackad persilja. Fördela resten av osten över och krydda med salt och svartpeppar.

3
Grädda “pizzorna” i mitten av ugnen i ca 12 minuter eller tills de har fått fin färg. Skär i slices och servera pizzorna varma.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top