Örtsås med fänkål

Du behöver 1–1 ½ dl finhackad gräslök 1–1 ½ dl hackad dill 1 msk hela fänkålsfrön 2 dl fet naturell yoghurt, ex turkisk yoghurt (10%)...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1–1 ½ dl finhackad gräslök
  • 1–1 ½ dl hackad dill
  • 1 msk hela fänkålsfrön
  • 2 dl fet naturell yoghurt, ex turkisk yoghurt (10%)
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Mortla fänkålsfröna grovt och blanda med örterna och yoghurten.

2
Smaka av med salt och svartpeppar och låt stå i cirka 20 minuter före servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top