Grillade grönsaker med hasselnötter

Du behöver 1 dl hasselnötter 2 st squash sköljda, skivade olivolja örtsalt 2 st knippen sparris (cirka 20 st) 1 st citron delad 4 st...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl hasselnötter
  • 2 st squash sköljda, skivade
  • olivolja
  • örtsalt
  • 2 st knippen sparris (cirka 20 st)
  • 1 st citron delad
  • 4 st salladslökar skivade
  • flingsalt

Gör så här

1
Rosta hasselnötterna i en torr panna tills de får lite färg. Låt dem svalna och hacka dem grovt.

2
Pensla squashskivorna med olja, strö över örtsalt och låt stå tills det är dags att grilla.

3
Ansa och pensla också sparrisen lätt med olja.

4
Grilla squash, sparris och citronhalvor. Varva grönsakerna på ett fat.

5
Strö över salladslök, lite flingsalt och hasselnötterna

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top