Spenatsallad med bönor

Du behöver 200 g färsk bladspenat 500 g körsbärstomater, gula och röda 800 g stora vita bönor 1/2 silverlök, fint strimlad 2 msk äppelcidervinäger 2...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g färsk bladspenat
  • 500 g körsbärstomater, gula och röda
  • 800 g stora vita bönor
  • 1/2 silverlök, fint strimlad
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk olivolja
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 dl färska hallon
  • 2 msk citronsaft
  • 2 msk honung

Gör så här

1
Skölj spenatblad, tomater och vita bönor.

2
Blanda löken med vinäger och olja i en bunke och låt stå en stund.

3
Blanda spenat, tomater, vita bönor, lök och fetaost.

4
Mosa hallonen tillsammans med citronsaft och honung till en sås.

5
Servera salladen med hallonsås och ett grovt bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top