Färskost med gräslök

Du behöver Låt 1 liter filmjölk rinna igenom ett kaffefilter över natten. Finhacka massor av gräslök och persilja och blanda i osten. Pressa i en...

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Du behöver

  • Låt 1 liter filmjölk rinna igenom ett kaffefilter över natten. Finhacka massor av gräslök och persilja och blanda
  • i osten. Pressa i en halv vitlöksklyfta och smaka av med salt. Servera gott knäckebröd (helst Vikabröd) till.

Gör så här

1
1 liter filmjölk

2
Gräslök

3
Persilja

4
1/2 vitlök

5
Salt

6
Vikabröd


Kommentar:
Detta är ett av redaktionens bästa midsommarrecept från nr 25-27/2013. Det här receptet har Malin Ottosson bidragit med.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top