Rågbrödschips

Du behöver 0.5 st rågbröd 50 g smält smör Gör så här 1 Sätt ugnen på 125 grader. Skiva brödet i så tunna skivor som...

Tillagningstid: 30 minuter
24 portioner

Du behöver

  • 0.5 st rågbröd
  • 50 g smält smör

Gör så här

1
Sätt ugnen på 125 grader. Skiva brödet i så tunna skivor som möjligt, det går lättare att skiva om brödet inte är dagsfärskt.

2
Lägg ut på plåt på ett bakplåtspapper, pensla med smör och torka sedan i ugnen i cirka 20 minuter eller tills chipsen blivit ordentligt torra och krispiga.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top