Du behöver
- 4 portioner pasta, kokt al dente
- 4 vegetariska chorizokorvar
- 1 purjolök, hackad
- 100 g stark ost, riven
- 1 dl havregrädde
- 1 kruka bladpersilja
Gör så här
1
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2
2. Koka pastan nätt och jämnt al dente. Skölj i kallt vatten, låt
3
rinna av.
4
3. Fräs korv och lök. Skär korven i bitar. Blanda pasta, korv och lök. Rör i ost och grädde.
5
4. Häll i ugnsfast form. Ställ i ugnen i cirka 15 minuter eller till ytan blivit gyllene.
6
5. Servera med rikligt med bladpersilja.
Persilja innehåller mycket järn, men också rikligt med kalcium och A- och C-vitamin.
594 KCAL PER PORTION
25 g protein, 27 g fett, 62 g kolhydrater