Anklevermousse på sked

Du behöver 7 st körsbärstomater 150 g anklevermousse 1.5 tsk balsamicocreme Gör så här 1 Skölj tomaterna, kvarta dem med vass kniv. Rör pastejmoussen mjuk...

Tillagningstid: 10 minuter
24 portioner

Du behöver

  • 7 st körsbärstomater
  • 150 g anklevermousse
  • 1.5 tsk balsamicocreme

Gör så här

1
Skölj tomaterna, kvarta dem med vass kniv. Rör pastejmoussen mjuk och forma till munsbitar på kaffeskedar (gärna olika) med hjälp av en annan sked. Kläm fast en tomatklyfta vid skaftet och gör en liten grop i moussen med ett skedskaft, droppa en aning balsamicocreme i efter uppläggning.

2
Tips! Vanlig gräddleverpastej, utrörd med någon matsked sherry eller portvin, kan ersätta.


Kommentar:
Gör du mindre munsbitar kan receptet räcka till 32 mindre skedar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top