Du behöver
- 4 st kycklingklubbor Kronfågel
- salt och peppar
- citron Saft av 1
- 75 g smör mjukt
- 1 tsk chili
- 1 st vitlöksklyfta pressad
- 2 msk dijonsenap
- 4 msk mango chutney
Tillbehör:
kokt ris
haricots verts
hackad persilja
Gör så här
1
Gör snitt i skinnet på klubborna. Lägg dem i en smord ugnsform. Krydda lätt med salt och peppar runt om. Blanda smör, krydda, vitlök, dijonsenap, mango chutney och halva mängden citronsaft. Täck kycklingbitarna så jämnt över som möjligt. Stek i 200° C varm ugn i ca 15 minuter. Tillsätt citronsaften och stek ytterligare ca 25 min eller tills de är klara. Servera med kokt ris, sky och bönor.
2
3
Smaklig måltid!