Böcklingröra med kapris

Du behöver 1 st rödlök 1 st dill liten knippa 2 msk kapris 350 g böckling eller sillfiléer 2 msk dijonsenap 2 dl gräddfil 2...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st rödlök
  • 1 st dill liten knippa
  • 2 msk kapris
  • 350 g böckling eller sillfiléer
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl gräddfil
  • 2 dl majonnäs
  • kaprislag

Till servering

potatis bakad alt bröd
citronklyftor
salladsblad
tomat skivad
gul lök hackad eller skivad

Gör så här

1
Skala rödlöken. Hacka dillen, kaprisen och rödlöken fint.

2
Blanda den rensade fisken med övriga ingredienser.

3
Smaka av med salt och peppar samt lite kaprislag.

4
Fyll bakade potatisar med röran eller lägg upp på bröd. Servera med tillbehören.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top