Varmrökt sejröra med örter

Du behöver 300–400 g skinn- och benfri varmrökt sej alt varmrökt makrill, lax eller torsk 1 liten knippa dill 1 liten knippa persilja 1 liten...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 300–400 g skinn- och benfri
  • varmrökt sej alt varmrökt makrill, lax eller torsk
  • 1 liten knippa dill
  • 1 liten knippa persilja
  • 1 liten knippa gräslök
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • finrivet skal och saft av 1 citron
  • salt och peppar
  • Till servering
  • bakad potatis alt bröd
  • rädisor

Gör så här

1
Finhacka fisken och örterna. Blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2
Fyll bakade potatisar med röran eller lägg upp på bröd. Servera med rädisor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top